Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
marzena grzegorczyk J W Patryk Mańczuk Patryk Brzostowski Tanie CHRUPANIE ON Tamten laszlo2684 (1544 niezalogowanych)
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
qmuluskrakow napisał:
PanPL napisał:
Ja Wiechalem W Nowy Samochud Swoim. Staly Na Podwurku Przed Komisem I Jeden Doznal Sporych Obrazen. Zabrali Mi Prawko Na 3 Miesiac Po Czym Musialem Wymienic Na Norweskie. I Dali Mi Mandat W Wyskosci Bodajze 7500 Nok Gdyz Sytuacjia Miala Miejsce Blisko Przejscia Dla Pieszych W Sumie Bylo To Na Skrzyzowaniu Ze Swiatlami.

ja pierdole

Czasem mam wrazenie, ze pora skonczyc z czytaniem forum, bo mozna sie uwstecznic intelektualnie. Glownie, jak sie czyta wypowiedzi jak ta przez ciebie cytowana i skomentowana.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
167 Postów
Qmulus Krakow
(qmuluskrakow)
Stały Bywalec
Karol.Ky napisał:
qmuluskrakow napisał:
PanPL napisał:
Ja Wiechalem W Nowy Samochud Swoim. Staly Na Podwurku Przed Komisem I Jeden Doznal Sporych Obrazen. Zabrali Mi Prawko Na 3 Miesiac Po Czym Musialem Wymienic Na Norweskie. I Dali Mi Mandat W Wyskosci Bodajze 7500 Nok Gdyz Sytuacjia Miala Miejsce Blisko Przejscia Dla Pieszych W Sumie Bylo To Na Skrzyzowaniu Ze Swiatlami.

ja pierdole

Czasem mam wrazenie, ze pora skonczyc z czytaniem forum, bo mozna sie uwstecznic intelektualnie. Glownie, jak sie czyta wypowiedzi jak ta przez ciebie cytowana i skomentowana.

Zakończ, cóż cie powstrzymuje ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
qmuluskrakow napisał:
Karol.Ky napisał:
qmuluskrakow napisał:
PanPL napisał:

ja pierdole

Zakończ, cóż cie powstrzymuje ?

Ciekawosc, co to rodzacy wymysla.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
167 Postów
Qmulus Krakow
(qmuluskrakow)
Stały Bywalec
W takim razie masz dożywocie na tym forum ....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
198 Postów
Skurczybyczek Skurczybyczek
(Skurczybyczek)
Stały Bywalec
qmuluskrakow napisał:
PanPL napisał:

ja pierdole

Ty,ty mieszkasz w Krakowie czy w pod Krakowskiej wsi??? Gdzies ty kurwa chodzil do szkoly Anal..fabeto
I przestan tu szczekac bo burkow tu juz dosc bylo Pierdole co za kolo
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
167 Postów
Qmulus Krakow
(qmuluskrakow)
Stały Bywalec
Chochlik napisał:

Ty,ty mieszkasz w Krakowie czy w pod Krakowskiej wsi??? Gdzies ty kurwa chodzil do szkoly Anal..fabeto
I przestan tu szczekac bo burkow tu juz dosc bylo Pierdole co za kolo[/quote]

a ty do kogos personalnie piszesz ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8 Postów

(PanPL)
Wiking
Moja Pisownia Jest Tragiczna I Sie Tego Nie Wstydze. Nie Pisze Po Polsku Praktycznie W ogule Od Kilku Lat Wiec Duzo Pozapominalem. Ale Z Ciebie Okulary I Uzywania Ą ę Nie Zrobia Inteligetnego Chlopca. A Jedyne Co Cie Moze Uwsteczniac Intelektualnie To Twoja Ograniczona Osoba. I Siedzenie Przed Kompem . Dziekuje Powodzenia.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
PanPL napisał:
Moja Pisownia Jest Tragiczna I Sie Tego Nie Wstydze. Nie Pisze Po Polsku Praktycznie W ogule Od Kilku Lat Wiec Duzo Pozapominalem. Ale Z Ciebie Okulary I Uzywania Ą ę Nie Zrobia Inteligetnego Chlopca. A Jedyne Co Cie Moze Uwsteczniac Intelektualnie To Twoja Ograniczona Osoba. I Siedzenie Przed Kompem . Dziekuje Powodzenia.

A widzisz, okulary nosze bo na myopie cierpie. Nie udaje inteligenta, bo nie musze. Znam wielu polakow co mieszkaja lata za granicami Polski, a jednak jezyka swego potrafia uzywac. Niestety przed komputerem siedze, bo pracuje przy nim. Taka praca. Powodzenia, uwazaj na skszyszofaniach!

PS
Widac, zes tu nowy na forum i malo wiesz o forumowiczach.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
8 Postów

(PanPL)
Wiking
Nie Udzielam Sie Na Forach Glownie Przez Pisownie Wlasnie. A Jezyka Potrafie Uzywac Ale Z Pisownia Mam Problem Bo Nie Interesowala Mnie w Szkolach.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
648 Postów
Jabin Hazo
(Jabin z Hazo)
Wyjadacz
PanPL napisał:

Ja nie mam nic przeciwko polanalfabetom ale ludzi,ktorzy wybieraja ich sobie na prezydentow uwazam za glupkow.

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok